Да организираме света си

23/05/2017 10:25

 

Искам да ви дам една много проста, но мощна афирмация.

Благодарение на нея, животът ми стана спокоен, уютен и комфортен. От този момент, когато започнах да прилагам тази информация, в живота ми започнаха да се случват чудеса. Имах чувството, че Висша Сила (Бог) ме води из живота.

Представете си (направете го още сега), че в един миг изчезват всички ваши проблеми. Става ви комфортно и уютно да живеете в този свят. Изчезват всички притеснения и страхове, защото знаете, че «невидимата ръка» ще ви прекара през всички сложности в живота.

Спомнете си детството, за вас са се грижили родителите. Нямали сте никакви проблеми, задължения. Просто сте се наслаждавали на живота.

Това време може да се върне. Това се случи с мен, когато започнах да прилагам тази афирмация. Може да се каже, че тя е една от най-големите ми тайни, но днес реших да я споделя с вас.

Често се случват негативни събития, които така или иначе влияят върху моралното и материалното ни състояние и са факторите, които ни изваждат от равновесие и ни препятстват да постигаме целите си, и ние просто сме задължени да намерим начин да се защитаваме от целия този негатив. В тази статия ще разкажа за начина, който ще създаде около вас «защитна лента». А като допълнение, ако постоянно го прилагате, ще можете да замените целия негатив, който сте събрали през живота си.

Не знам как живеете сега, харесва ли ви животът ви и това, с което се занимавате, но със сигурност знам, че това може да се промени. И за това трябва да се повтаря само едно единствено изречение:

«Вселената (Бог) се грижи за мен»

Независимо от това, което се случва сега, моля ви за едно – повтаряйте тази фраза постоянно. Където и да ходите, каквото и да правите в продължение на деня, повтаряйте тази фраза. Не пропускайте нито ден.  

Минимално условие за работа с тази афирмация:

Поне веднъж на ден се спрете за минута, седнете спокойно и отпуснато и си повторяйте: «Вселената се грижи за мен, Вселената се грижи за мен».  Концентрирайте всички свои мисли върху това. Почувствайте, въпреки това, което е в действителност, че ви е комфортно и уютно в този свят. Почувствайте, че всичко е наред и ще бъде още по-добре. Важното е чувството, което влагате в тази афирмация.

Време за изпълнение: не по-малко от 3 минути на ден.

Ефективна работа:

Сутрин, когато се събудите, 5 минути поседете спокойно и почувствате абсолютно спокойствие. Кажете си няколко пъти: «Вселената се грижи за мен». По време на повтарянето чувствайте колко ви е уютно и спокойно, и продължавайте да повтаряте.

Преди сън изпълнете същата процедура поне 5 минути.

Когато ви предстои някакво важно събитие, не се безпокойте, просто си повторете няколко пъти: «Вселената ще се погрижи за мен».

Правилото е просто: колкото по-често повтаряте тази информация в рамките на деня, толкова по-ефективно тя работи. Колкото по-силно чувствате, че Вселената се грижи за вас, толкова по-добре ще се погрижи за вас тя.

Да видите ефекта от това, че Вселената се грижи за вас ще можете само след известно време, в зависимост от това, в какви отношения се намирате със света ви. Когато аз започнах да практикувам тази афирмация ми бяха нужни две седмици за да почувствам и видя резултата от действията й в реалността. Продължавах да повтарям тази афирамация и занапред и вече съвсем скоро събитията започнаха да се случват по най-поразителен начин. Аз истински почувствах комфорт и уют. Не може да се опише с думи, трябва да го проверите, и ще се убедите сами. Повече поводи за безпокойство няма да имате, нали ще знаете, че Вселената се грижи за вас.

Въведете изпълняването на това упражнение във всекидневния ви списък, и, даже когато всичко върви истински добре, продължавайте да изпълнявате това упражнение. Вземете решение да го правите всеки ден в рамките на месец. Ако го изпълнявате качествено, ще видите резултати много скоро.