Как бързо да излезем от дълговете?

06/12/2016 17:43

 

 

Постоянно чувам негативизъм по повод кредити от хора, които сами са взели тези кредити и сега се намират в дългове.

Повечето хора тихо ненавиждат кредитите си. Едната мисъл за тях им донася само емоционален дискомфорт и болка! (Мисля, че ако ти си бил в дългове, прекрасно разбираш за какво говоря).

Но нали хората сами са взели  този кредит и са купили апартамент, кола или са осъществили друга своя мечта, само че сега не помнят мечтата, а кредита. И това е естествено, нали мечтата е осъществена отдавна, даже си забравил за това, а кредита трябва да се плаща днес!

 

Запомни простото правило:

Колкото повече човек негодува по повод дълговете и кредитите, толкова по-дълбоко си «копае» дълговата яма. Колкото повече човек иска да се отърве от дълговете и кредитите, толкова по-дълбоко  се потапя в тях.

 

Как бързо да се отървем от кредитите?

Още сега нека разберем как можем бързо да се отървем от кредитите само за сметка на промяната на отношението си към тях.

 

В  какво се състои тайната?

Искаш ли да изплатиш кредита – обикни го!

Обикни и благодари кредита за мечтата, която си осъществил благодарение на него. 

Моя клиентка бързо се отърва от кредита само след като промени отношението си към него. Парите дойдоха от неочакван източник.

Аз искам да усвоиш един важен момент, аз правих това постоянно: благодари парите. Мечтая хората да се научат да благодарят. Честно, това е един от най-простите, и най-сложни навици.  А всичко това,  защото се стремим към нови върхове и забравяме за това, което вече сме постигнали. Ако чувстваш благодарност, веднага ще се появи енергия и нови възможности. Всичко ще започне да се получава, а парите сами ще дойдат в живота ти.

Благодари на парите, даже ако имаш само 5 лева в джоба.

Благодари и се приготви за това, че скоро паричната вълна ще те залее.