Как човек се потапя в негатив

01/03/2017 13:46

 

Аз много силно чувствам енергията. Когато работя с човек от първите изречения вече чувствам, какво се случва с него. Даже когато хората ми пишат в скайпа, аз чувствам енергията им и накъде се движат: напред или назад. И съм благодарна на Вселената за тази способност да чувствам.

Какво забелязах, работейки с хора?

Те изобщо не разбират как се превключват на негативна енергия и се потапят в негатив. Промените на енергията не се забелязват от самия човек. Те изглеждат незабелязани. Но, ако се погледне от страна, преди седмица е бил един човек, а сега е друг човек.

В тази статия само искам да ти покажа, как човек се превключва на негатив. И ако до него няма треньор, наставник, човек може да бъде в негатив за дълго.

Представи си ситуацията: мъж и жена се карат.

На следващия ден изглежда, че всичко е наред. Но така само изглежда. А всъщност тази ситуация може напълно да превключи човек на негатив.

Силните негативни емоции в един момент привличат други проблеми, които от своя страна създават други негативни емоции. Ти, навярно, си забелязвал, как след един проблем изведнъж възниква друг проблем, а после трети и т.н.

Негативните ситуации са опасни с това, че в този момент всички мисли, които често са нагативни, особено бързо се закореняват в подсъзнанието и стават убеждения (убежденията са това, в което човек вярва).

Та ето, след един подобен спор, жената подсъзнателно (без да забелязва това) може да изгуби вяра в мъжа си. А ако изгуби вярата, енергийният поток на жената към мъжа се прекъсва. Мъжът получава по-малко енергия, и следователно, възниква по-малко желание нещо да прави, да изкарва пари, появява се повече мързел и съмнения.

В негативно състояние бързо се създават негативни убеждения. В случая със споровете с мъж са възможни убежденията: по-добре да го направя сама, той и така нищо хубаво няма да направи, по-добре даже да не го моля.

Човек сам не забелязва, как мощните ограничения се вграждат в подсъзнанието.

Ето как жените стават силни! А после се учудват, защо не могат да създадат щастлива връзка. А на кой истински силен мъж му е нужна силна самостоятелна жена/ на силен мъж му е нужна нежна, мека, добра, щастлива жена! (противоположностите се привличат!)

Но сега става дума не за връзка. Взех тази ситуация като пример.

Радвам се, че се занимаваш с личностен растеж и разбираш тези моменти.

Просто исках да обърна внманието ти за да бъдеш по-бдителен, когато възниква някакъв негативен момент в живота.

Негативът винаги трябва да се обработи! Иначе той ще заседне под вид на ограничения!

Да се обработи означава да се прости, пусне и да се напълниш с позитив!

Какво правя, когато се появява негатив?

Аз се концентрирам върху това, какво хубаво съм направила, какво съм успяла добре. Осъзнато предизвиквам емоции на радост. Хваля се! После правя позитивни изводи. Задължително си представям емоциите на радост.

Целият този процес заема 10-15 минути. Той напълно ме превключва на позитив

След това още 10 минути си спомням успехите и постиженията си. Радвам се на талантите и способностите си.

За това ми трябват 15-25 минути за да обработя силния негатив и да закореня вместо него позитив.

Съзнанието е прекалено слабо. То не върви срещу подсъзнанието. Без програмиране на подсъзнанието – това е път наникъде.

А милиони хора така живеят.

Разбери, че върху разума си трябва да работиш. Трябва самостоятелно да създаваш позитивни убеждения (В книгата «Истината за паричния поток» много подробно говоря за това как да промениш убежденията).

Трябва да визуализираш едни или други резултати. Трябва да си представяш бъдещето.

И това трябва да правиш всеки ден! За подсъзнателното програмиране няма почивен ден!

Ти ядеш, спиш, дишаш и през почивните дни, нали?

Така и тук!

Подсъзнателното програмиране е работа!

Вършиш ли тази работа – постигаш успех, щастие и богатство. Не я ли вършиш – добре дошъл в света на бедните и нещастните.

Това, което правя при персоналната работа с хората – обучавам ги как да работят с подсъзнанието си и да го настройват на желания резултат!

Личностният растеж не е хоби. Това е работа върху себе си!

И сложността й е в това, че никой не те кара или контролира. Тази работа не е спешна. Ето че хората я отлагат, а после изобщо я оставят!

Ако сериозно подхождаш към живота, намери си наставник! А за предприемачите и бизнесмените наставникът е задължителен!

Само се убеди, че е успешен в бизнеса, в парите и в отношенията. Защото на първо място ще ти предава енергията си. И е важно това да е богата и щастлива енергия.

Аз благодаря на Вселената за мъдростта, която ми даде, и съм много щастлива да работя и да помагам на другите хора.