Как с полза да се отървете от жълтиците

Насъбрали сте вкъщи много дребни монети? В магазина не ги приемат, а ви е жал да ги хвърляте? Тогава моята инструкция ще ви помогне да се отървете от досадните жълтици и малко да забогатеете.

За начало трябва да съберете всичките жълтици на куп. Мислите, че вкъщи имате малко жълтици? А ако потърсите? Разбира се, тези монетки са малки и могат да се хлъзнат къде ли не, тъкмо ще поразчистите. Вземете всички жълтици и тръгвайте към банката!

Ако нямате банкова карта, трябва да си направите, в повечето банки това е безплатно. Ако просто помолите да ви разменят монетите за хартиен аналог, то банката може да вземе комисионна 3-5%. А сега вече може да дадете на сътрудниците в банката своята неголяма торбичка с монети и да ги помолите да ги прехвърлят на вашата сметка. Желателно е да се отиде в банката в ден, когато има най-малко хора, за да спестите нервите на останалите клиенти.
Най-накрая получихте вашите пари, нови и чисти! Също дребните жълтици могат да се използват и в други учреждения, но в банките 100% има пари и време за обмяна. Помнете, никой не може да ви откаже да платите за стока или услуга с дребни.