Защо искаш едно, а получаваш противоположното?

07/02/2017 11:49

 

Защо искаш едно, а получаваш противоположното?

Да управляваш подсъзнанието = да управляваш живота!

Реших да напиша тази статия за да ти помогна да разбереш, кой или какво управлява живота ти! Хората изживяват живота си и така и не разбират защо животът не е такъв какъвто искат.

А нали има определени принципи и правила, защо всичко става така, а не иначе. И ако ти не знаеш тези правила, това е твой пропуск.

Както се казва: «Непознаването на законите не те освобождава от отговорност». Точно така е и в живота.

И в тази статия искам да те насоча!

И така, всичко е лесно:

Има съзнание и има подъснание!

И съзнанието, и подсъзнанието са части от разума ти!

Само че разбери, моля те, че ти не си твоят разум! Сега няма да влизаме в подробности кой си ти!

Важно е да разбираш, че именно твоят разум формира материалната ти реалност!

И щом той формира материалната ти реалност, нека разберем за какво отговаря и кой от тях е по-важен.

Нека ти дам проста аналогия за да разбереш за какво говоря.

Например, самолетът – той не мисли, не взима решения, той просто изпълнява. Той е машина, която функционира по определени правила.

Та ето – пилотът е съзнанието!

Самолетът, който ме достави до Варна – това е подсъзнанието.

Ако пилотът не може да управлява самолета, то в най-добрия случай самолетът ще стигне на друго място. В най-лошия – ще претърпи крушение. Нещо подобно се случва с хората в живота им.

Хората търпят поражение в живота, защото те не могат да работят с подсъзнанието си. Точно подсъзнанието въплъщава мечтите ти в реалността. Точно подсъзнанието формира живота ти.

И на 15 години, когато за първи път разбрах за подсъзнанието, разбрах къде лежи ключът към успеха! От тогава изучавам работата на подсъзнанието и практикувам различни начини за работа с подсъзнанието си. Уча се да управлявам самолета си за да ме достави в живота там, където искам.

Ако човек се е научил да кара колело, той даже след 5 годишно прекъсване ще седне и ще започне да кара!

Ако човек веднъж се научи да плува, той ще плува цял живот.

Защо?

Защото тези действия преминават от категорията на съзнателните в подсъзнателните. Те се предават за управление на подсъзнанието.

Същото е вярно и относно изкарването на пари, построяването на отношения, здравето и други области в живота ни!

Има хора, които всичко «превръщат в злато». С каквото и да се занимават, те ще преуспеят. А има и други, които провалят всяка работа, с която се заемат.

Има хора, които могат да строят прекрасни отношения.

Но също има умни и красиви жени, които са абсолютно самотни.

Защо така излиза?

Подсъзнанието осъществява избрания модел за поведение и довежда до резултат. На него му е все едно какъв резултат, също както на самолета му е все едно на къде ще лети.

Хората мислят, че подсъзнанието може да се управлява с помощта на «харесвам» или «не харесвам». Но за съжаление, не. Подсъзнанието не разбира това. За това, ако не ти харесва резултата, няма смисъл да изразяваш недоволството си, нали нищо няма да се промени към по-добро. А, обратното, ще стане само по-зле.

Знаеш ли, има едно колело, при което всичко работи наопаки. Въртиш кормилото наляво, а колелото завива надясно. За да вървиш напред, трябва да въртиш педалите назад.

При хората излиза по същия начин: те искат да бъдат богати, а стигат до бедност, искат прекрасни отношения, а са самотни, искат да са щастливи, а стават нещастни!

И всичко защото хората не умеят да работят с подсъзнанието си.

Та как да управляваш подсъзнанието си?

Сега задачата ми е да ти обясня важността на умението да работиш с подсъзнанието си, за да започнеш нещо да правиш ва тази насока! Имам много статии и материали на тази тема. Написах книгата Истината за паричния поток където също показва, как да привличаш пари благодарение на правилната работа с подсъзнанието си.

Ако разбираш как работи подсъзнанието ти, как то формира животът ти, как да го програмираш и настройваш на нужния ти резултат, ти ще станеш собственик на своя живот! Ти осъзнато ще създаваш това, за което мечтаеш и осъзнато ще премахваш от живота това, което не искаш.

Ти ще разбираш правилата на играта и ще ги използваш за благо!