ИСТИНАТА ЗА ПАРИЧНИЯ ПОТОК

 
 
 
 

 

ИСКАШ ДА СТАНЕШ БОГАТ?

 

ИСКАШ ДА ПРИДОБИЕШ СВОБОДА И ДА ОСЪЩЕСТВЯВАШ МЕЧТИТЕ СИ?

 

ИСКАШ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ЖИВОТА И ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ?

 

 

 

Но става обратното?

 

Парите не стават повече, даже, обратното, появяват се все повече дългове, повече време прекарваш в работата, и с всеки ден се отдалечаваш от щастието все повече и повече.

 

Разбери защо става така! 

Разбери как да промениш тази ситуация и да започнеш да получаваш това, което искаш ти.


Подсъзнанието ти е истинският капитан на твоя кораб.

Именно то те води през живота, а не съзнанието ти.

Научи се да работиш с подсъзнанието си, промени посоката на движение на живота си!

Само реални истории, истински примери от живота и практическите задачи, които ще ти помогнат да осъзнаеш какво става с живота ти и какво да направиш за да промениш ситуацията.

 

 

ЗАЩО НАПИСАХ ТАЗИ КНИГА?

 

Тази книга е сбор от моя личен опит  в областта на финансите и не само.

До колкото се помня, винаги са ме интересували причините за произхода на една или друга ситуация. Винаги съм се стремила да ги намеря, за да променя ситуацията и да не допусна повтарянието й в бъдеще, особено ако ситуацията е негативна.

 

Хората живеят и абсолютно не разбират, защо живота им протича така, а не по различен начин. Защо искат, но не получават желаното? 

 

Случвало ли ти се подобно нещо?

Именно за такива хора написах книгата.

Винаги съм търсила причините в себе си и в мисленето си.

 

 Знам, че само аз съм отговорна за всички събития в живота си. А ако съм отговорна, значи мога всичко да променя. Ето за това се стремих да намирам причините за едни или други ситуации.

И сега искам да споделя с теб опита си и наблюденията си.

За това знам, че опита ми ще ти даде дълбоко разбиране на случващото се в живота ти. А ако започнеш да разбираш, ще можеш да промениш. Ти ще можеш да избираш, какво искаш да получиш, и ще го получаваш.

 Знам, че ще препрочитам тази книга, защото тя съдържа безценния ми опит. В книгата писах само за това, какво лично съм правила. Аз видях резултата! Той бе потресаващ! И ако изведнъж ми се наложи да се върна и да проработя нещо, ще се връщам към моята книга.

В тази книга аз обучавам хората как да работят с техния собствен разум. Глобалната ми цел е да създам в света повече успех и щастие. И тази книга е призвана да го направи! Искам да станеш част от този нов свят, където цари успех  и щастие.

За какво ми е това?

Такова е моето предназначение. Не мога да обясня, но чувствам силна любов към хората и силно желание да им помагам. Вече отдавна разбрах, че най-голямото щастие дават отношенията с хората.

 

ИСТОРИИ ОТ СОБСТВЕНИЯ МИ ЖИВОТ

 

В книгата описвам много истории от собствения си живот.

Не се изплаших да разказвам за този личен опит, понеже знам, че този опит ще ти помогне. Твоят резутат в живота за мен е много по-важен, от тайността на определени фактори от моя живот. 

Повече от това, знам, че в живота ти също е имало моменти, за които на никого не си разказвал.

И до сега, възможно, не знаеш, как да разрешиш тези ситуации. Може би в моите истории, най-накрая ще намериш отговор на въпроса си.

Аз съм също такъв човек като теб и имах много проблеми.  Не се родих богата. Минах през определен опит, получих определени знания. И сега искам да споделя тези знания с теб.

Колкото повече изучавах работата на мозъка си, толкова повече взимах контрол над собствения си живот. Сега мога да създавам и въплъщавам всякакви желания. И със сигурност мога да кажа, кои желания ще се осъществят. Единственото, което не знам е срока за осъществяване.

 

НАЙ-СЪВЪРШЕНИЯТ КОМПЮТЪР НА ЗЕМЯТА

 

Нашият мозък е най-съвършеният компютър на планетата.

Само че хората не са се научили да го използват. Никой не им е дал инструкции и не им е обяснил, какво и как да правят. И всеки човек експериментира със своя собствен живот.

В тази книга искам да те науча, как осъзнато да използваш мозъка си и да създаваш това, което искаш ти. Със собствен пример, от примери на други хора ще покажа, до какви последствия доведоха определени ситуации. Ще можеш да разбереш, как определени мисли доведоха до определен резултат.

Ти ще направиш аналогия със собствения си живот и ще разбереш, как постоянно си създавал бедност и продължаваш да я създаваш. Аз ще ти покажа как да мислиш така, че да стигнеш до богатство.

Винаги ме е интересувал човешкият разум.

В тази книга ще говоря за парите. Но всъщност ще говорим за работата на подсънанието. Ако разбереш, как работи то, ще можеш да приложиш същите тези правила за всяка друга област от живота си и да постигнеш успех и процъфтяване. В книгата говоря за  базовите закони на работата на нашето подсъзнание. Ти ще разбереш, как работи най-съвършеният компютър на Земята, как създава материалната реалност.

 

 

УБЕЖДЕНИЯТА СА ИЗТОЧНИК НА ВСИЧКИ РАДОСТИ И НЕЩАСТИЯ!

 

 Вътрешното убеждение и настройката на подсъзнанието решават резултата на всички събития! Убежденията са това, което придвиждва живота ти. Убежденията са мислите, в които си убеден. Това са доминантните мисли.

 Когато се учеше да караш кола, постоянно си мислеше, какво да правиш, кога да натискаш газта, кога съединителя и т.н. Но постепенно с придобиване на опит ти все по-малко и малко си мислиш за това. То ест шофирането от съзнанието е преминало в подсъзнанието и сега изобщо не мислиш как да караш колата. Ти с лекота го правиш. Точко така е и с другите привични действия.

 Убежденията са привичните мисли, които са преминали в подсънанието.

 

Убежденията се формират в цяла система от връзки. И тази система всяка секунда създава твоя свят.

 

Харесва ли ти света, който тя създава?

Харесва ли ти ситуацията по отношение на парите?

Ако не, време е да променим убежденията, а след тях и цялата система от връзки.

 

НА КОИ ВЪПРОСИ ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТГОВОРИ, ЧЕТЕЙКИ ТАЗИ КНИГА? 

 

Защо 95% от хората са бедни? И този процент ще расте.

Пропастта между богатите и бедните само ще се увеличава...

От коя страна искаш да застанеш ти?

Защо хората са бедни и по какъв начин те сами създават тази бедност?

Да, всеки човек сам създава бедността или богатството. И благодарение на книгата ще разбереш, как човек прави това. Погледни живота си и ще разбереш, какво си създал ти самият! Възможно не си много щастлив от това, което си създал, но това е само защото не до край можеш да управляваш мозъка си. И никой не те е учил на това. Вкъщи, в училище, университета ни учиха, как да бъдем добри работници, но никой не ни е учил да създаваме богатство. Учиха ни да бъдем изпълнители, а не богати хора.

 

Как мислят Богатите за разлика от Бедните, и това им донася пари.

Не е тайна, че мислите на хората са материални. На едни мислите им носят болка и разочарование. На други мислите им донасят радост и богатство. Какво ти донасят твоите мисли?

 

Психология на бедността и богатството. Богатите и бедните модели  на мислене 

Навиците са привични действия.

 Моделите на мислене са привичният образ да мислим по определен начин в една или друга област на живота.

Ще разбереш по какъв начин си се научил да мислиш така, както мислиш сега.

Кой те е научил да мислиш така и какво да направиш за да придобиеш нов начин на мислене. Ще те науча самостоятелно да създаваш нови модели на мислене и дълбоко да ги закорениш  в подсъзнанието си.

 

 

По какъв начин "травмите" от детството обричат човек на бедност 

Детството ти беше ли идеално?

Най-верояно не. Например, моят баща беше болен. 

В последните класове на училище, майка ми усърдно работеше на две места за да изкара пари за постъпването ми в университет.

Ще разбереш по какъв начин събитията от детството са повлияли върху финансовата ти ситуация сега. И какво да правиш, за да излекуваш тези "травми".

 

По какъв начин отношенията с парите в детството оказват влияние на финансовото благополучие на възрастния човек?

 

Как родителите ти и най-близките хора са ти помогнали да станеш беден? 

Ще разбереш как върху теб и финансовото ти благополучие са повлияли родителите ти. Те са искали да си успешен и богат, но всичко е станало обратното. Те неосъзнато са внедрили в подсъзнанието ти бедни модели на мислене.

 

Как любимите ти филми те правят беден?

 Ти ще разбереш, как филмите, които гледаш, ти влияят негативно. Даже не можеш да си представиш, че филмът "Титаник" е един от най-негативно влияещите  на финансовото благосъстояние филми. 

Ще разбереш, как обществото те е програмирало на бедност.

Всъщност хората далеч не осъзнават, как определени ситуации влияят върху тях. Но подсъзнанието ни е достатъчно  мощно и то превръща всички убеждения в реалност. Твоето подсъзнание е направило точно това. Но, навярно, щом четеш тази страница, на теб не ти харесва това, което се случва с теб в областта на финансите.

 

 

Кога и как се създават паричните блокажи и ограничения

Ако разбереш, по какъв начин се създават паричните блокации и ограничения, ти вече няма да допуснеш тази ситуации в живота си. Повече от това, вместо да създаваш ограничения, ти ще можеш да създаваш успех и богатство.

 

Ще се освободиш от паричните блокажи и ограничения

Първата стъпка по пътя към освобождаването е осъзнаването, т.е. разбирането на блокациите и ограниченията си.

 

Какво имам предвид с думата "блокаж"?

Блокажът е "стена" по пътя към целта ти.

Например, ти искаш да станеш богат.

 

Но вярваш, че богатите са нечестни и лоши хора. Те са постигнали богатство лъжейки другите. А ти си добър човек. И не искаш да правиш зло заради богатството. Ето това е блокаж!

 Две конфликтни мисли създават блокажа:

1. Богатите са лъжци. 

2. Аз съм честен човек.

Ограниченията изглеждат по-прости, и с тях е по-лесно да се работи.

Те приличат на мислите: "Аз не съм достатъчно добър за да осъществя (еди-кое-си  желание)"

И такива конфликти в главата ни има много, особено в паричен план. 

 

И обществото нарочно култивира ограничаващи убеждения, защото бедните хора лесно се управляват.

 

Извини ме за истината и за грубата дума, но в главата на човек е пълно с различни боклуци! А думата "боклуци" имам предвид спомените, които причиняват болка, лъжливите изводи, ненужните знания, чувства и емоции, от които би искал да се освободиш.

 На кратко, "боклука" е болката, ограниченията и всичко това, което ти пречи да се развиваш и процъфтяваш в живота.

 

Какво да правиш за да се освободиш от "боклука", който ни е внедрило обществото по отношение на парите? 

Вече говорих това, колко негативни убеждения имаме от детство. Колко придобити мисли и идеи, чужди желания и очаквания, обиди и чувство за вина!

 За да създаваш собствения си живот, трябва да се освободиш от този "боклук". Той е като тежка раница на раменете ти. И колкото повече "боклук", толкова е по-тежко да  вървиш. Някои хора даже вече не могат да ходят.

Нашият мозък мисли за най-емоционалните събития от миналото, настоящето или бъдещето,

И не е важно, негативни ли са събитията или позитивни. Мозъкът ни е така устроен, че на първо място се стреми да избегне негатива и болката. И след това започва гоненица за позитивното. Но ако има прекалено много негатив и болка, разбира се, целият ден човек много ще мисли за негатива, създавайки нов негатив в живота си.

Вчера  един познат ми каза: "Толкова ми е сложно да мисля за целите и мечтите си". "Разбира се, че е сложно, защото си пълен с обиди и негативни ситуации, които трябва да разрешиш сега", - отговорих аз. И ние започнахме да се освобождаваме от всичко това.

В книгата има много истории, и ще разбереш, какво да правиш с този "боклук" и как да се отървеш от него.

 

 

Как да избереш пътя към богатството?

След като се отървеш от "боклука" ще поговорим за това, как да привличаш богатство в живота си. Как да взимаш решения, как да се вслушваш в интуицията си и да вървиш по правилен път.

 

 Разбери, че ако подсъзнанието ти е настроено на бедност, може да изучиш всички възможни техники за построяване на бизнес, маркетинг, реклама, продажби - всички усилия ще са напразни. Ще следва провал след провал. Бедността отвътре създава бедност отвън. Няма друг начин.

Сигурна съм, че първото, което човек трябва да направи е да се промени отвътре и само след това ще промени и материалната реалност.

 

Защо толкова много хора търпят поражение в бизнеса си, въпреки, че са минали не един десятък тренинги по бизнес? Тренингите по бизнес учат да водиш бизнес. Но те не говорят за вътрешните ти убеждения.

Например, ако за човек е важно семейството,  той иска да прекара повече време с него, но вярва, че бизнесът само ще му отнема време и ще се наложи да работи по  14-16 часа всеки ден, даже знаейки как да гради бизнес и имайки всички навици, човек или не започва бизнеса си, или все едно търпи поражение.

С тази книга ще ти помогна да разбереш, кои убеждения по отношение на парите и богатството "живеят" в теб. Ще разкажа как да намериш тези убеждения и какво да правиш за да ги промениш, за кои нови убеждения да ги промениш.

 

 

Как да работиш над себе си за да се приближаваш всеки ден все по-близо до успеха и богатството?

Ще ти разкажа за моите най-мощни навици, благодарение на които аз създадох ново мислене. Да, за богато мислене трябва да се работи всеки ден. Ако сега не правиш това, ти отиваш към бедност. И много ми е жал. Но не е късно да се промени нещо.

 


Ще ти разкажа за собствените си проблеми и неуспехи. Ще споделя с теб личния си опит, и ти с нагледен пример ще видиш, как обикновен човек от обикновено семейство постигна свобода. Ако аз успях да го направя, сигурна съм, ще успееш и ти.

 

 

Твоята финансова ситуация на днешен ден - не е случайност!  

Това е резултат от определени събития и мисли, за които си мислил, и направени изводи по повод тези събития. Всички събития се отлагат в паметта, в подсъзнанието на човек. Човек нищо не забравя. На него му се струва, че той забравя. Времето не лекува. С течение на времето миналите емоции и чувства засядат по-дълбоко в паметта.

Ако ти не решиш да промениш финансовата си ситуация точно сега, всичко ще продължава да върви така, както върви сега.

 

 

Какви теми развивам в книгата? 

 

Причинте за бедността

Тук ще разкажа, защо хората са бедни и как те сами създават бедността си. Сигурна съм, че ще видиш себе си в поне един от примерите.

 

Страхът и какво да правиш с него

Страхът е това, което спира хората да бъдат богати. 

Страх от промени. Страх от неизвестност. 

Ще поговорим какво да правиш с този страх. 

 

Излизане от зоната на комфорт 

Излизането извън зоната на комфорт е естествено и необходимо, ако искаш богатство.

Сега ти изкарваш сумата Х лв на месец. Ти искаш да изкарваш 10 х Х лв или повече, нали?

Ето това е зоната на дискомфорт за мозъка ти. Всяка неизвестна ситуация е дискомфорт. За това трябва да се научиш да се справяш с него. Ще поговорим за сегашното ти ниво на зоната на комфорт. Това ниво определя, колко пари е естествено за теб да получаваш. За да започнеш да получаваш повече, трябва да промениш това ниво. Това е излизане от зоната на комфорт. Ще поговорим, как да направиш така, че този изход да не е толкова болезнен, а даже, обратното, лек и приятен. 

Всички успешни хора са се научили да преодоляват растежa.

Време е и ти да се научиш.

 

 

Убеждения

Убежденията са най-фундаменталната тема от цялата книга. Аз ще ти открия ограничаващите ти убеждения. Ти ще видиш това, в което вярваш и кое ограничава паричния ти поток. Ще ти дам списък от много ограничаващи убеждения. След това ще покажа, как да създадеш нови убеждения вместо ограничаващите.

И, разбира се, ще те науча да променяш убежденията си. 

 

 

Модели на мислене 

Моделът на мислене е привичния начин на мислене. Това е привичната реакция за определени събития. Моделите на мислене са много стабилни и за това хората от година на година получават едни и същи резултати в живота. Моделите на мислене се променят под въздействие на много силни емоции или благодарение на знанието, какво искаш ти, и систематичното постоянно внушение.

Аз се стремя да създавам постоянни промени у хората, за това винаги се стремя да променям моделите на мисленето им!

Благодарение на примерите в книгата ти ще видиш собствените си модели на мислене. Ще разкажа също как да променяш старите модели и да създаваш нови.

Ти ще видиш моделите на мислене на бедните хора. И ще можеш да разбереш, защо са бедни.

Първата стъпка към промяната е осъзнаването, т.е. разбирането. И това е най-важното, което искам да направя благодарение на тази книга - да ти помогна да разбереш.

 

 Привличане на пари 

Когато разбереш силата на убежденията и моделите на мислене, когато разбереш как работят, ти ще можеш да ги промениш. "Как да привлека пари в живота си?", - ще попиташ ти. Много лесно! Достатъчно е да създадеш парични модели на мислене. Аз ще ти покажа как да го направиш. Ще ти покажа как да укорениш в главата си новите съзидателни убеждения. Ще ти покажа много начини, а ти ще можеш да избереш тези, които ще ти харесат повече. Разбери - парите са енергия!

Трябва просто да се научиш да привличаш този вид енергия. И на първо място трябва да й съответстваш. 

 

Енергия и пари 

В твоите ръце парите получават твоята енергия. Ако имаш положителна енергия, парите в ръцете ти ще бъдат добро. Ако негативна енергия - парите ще създават хаос и разрушение. 

Ще поговорим за енергията. Как да я повишиш?

Как да трансформираш негативната енергия в позитивна?

Как да контролираш енергията си?

Как да я насочваш натам, накъдето ти искаш?

Как, благодарение на енергията си, да осъществиш желанията си?

Всеки човек има море от енергия. Но въпросът е в това, че едни затварят енергетичните си канали, по-точно ги блокират. Други неумело използват енергията си, и вместо съзидание енергията ги разрушава.

 

Увереност в себе си. Вяра в себе си. Самооценка. Повишаване на самооценката.

Увереността в себе си, как се отнасяш към самия себе си е причината за това ниво доходи, където се намираш сега. Парите винаги са следствие. Не е възможно да живееш пълноценен живот и да бъдеш неуверен в себе си. За това отделям достатъчно време за да може ти да повярваш в себе си, да се обикнеш и тогава ще можеш да получаваш повече пари.

Ще ти дам упражнения и различни техники за повишаване на самооценката.

Преди бях неуверена в себе си. Всичко започна в детството ми, а после самооценка само падаше. Това, за което говоря изпробвах върху себе си и сега ще ти го разкажа. 

Аз ще ти споделя само това, което работи за мен. 

Мечти. Защо човек забравя  мечтите си? Какво да направиш за да ги върнеш? И как да направиш така, че те да придобият сила?

 

 

За мен

 

Аз се занимавам с изучаването и работата на подсъзнанието.

Изучавам начините за програмиране на подсъзнанието. 

Разбирам как то работи и как създава това, което създава,

Разбирам, какво се случва зад "кулисите" на съзнанието.

Това е моята страст.

И аз се опитвам да покажа на хората причино-следствените връзки, които са ги довели на мястото, където се намират сега.

Сега всичко, което правя, го правя заради своето предназначение и за другите хора

Написах книгата "Тайната на Големите пари"  и "Море от любов в отношенията", "Енциклопедия успех", много статии на тема успех и щастие.

 

Ти си гениален човек. Ти си много умен. Ти прекрасно изпълняваш работата си.

Но за съжаление ти не си богат.

А има много други хора, които не блестят с ума си, но имат много пари. И изобилие във всички сфери на живота

Забележи, във Вселената има много изобилие от всичко.

В океаните и моретата има изобилие от вода.

В полето има изобилие от цветя. 

Дървото дава изобилие от плодове.

Слънцето дава изобилие от топлина. 

Животните винаги имат достатъчно храна.

Как да обясним факта, че повечето хора нямат изобилие?

Те вървят против законите на природата

 

Животните, моретата, цветята нямат разум и нямат свобода за избор.

Човек е надарен с разум и свободен избор.

Изборът на човек е първият и най-главен закон за Вселената. Точно тя осъществява този избор. Само че човек не може да избира. Един иска едно, но мисли как да избегне противоположното. Друг изобщо не знае какво иска. Трети знае, какво иска, но при това настоява, че желанието му трябва да дойде при него така някакси. Т.е. хората абсолютно не разбират как работи мозъкът им, как Вселената осъществява желанията им. 

Аз винаги съм се стремила към изобилие и богатство във всички сфери на живота. И стигнах до това изобилие. И аз искам да покажа как ти можеш да стигнеш до това изобилие. 

 

 

ЗА КАКВО НЯМА ДА ГОВОРЯ?

 

Няма да те уча да изкарваш пари.

Няма да говоря за начините за приумножаване на капитала.

Няма да те уча на магия, как от нищо да създадеш пари.

Няма да те каня някъде.

Ще ти помогна да разбереш, как неосъзнато си създал бедност.

И ще те науча как съзнателно ще можеш да създадеш богатство.

Ще те науча на богат начин на мислене.

 

© Любов Миладинова. Всички права запазени

 

 

СВАЛЕТЕ ТУК