Приветствам те, скъпи читателю!

Сигурна съм, че ти също като мен се замисляш защо си тук (на Земята), и за това искам да разкажа, в какво аз виждам своето предназначение в живота.

В тази статия искам да разкажа за себе си и да се открия на теб и на света, за да ме разбереш по-добре. А също това ще ти помогне да разбереш как да намериш своето предназначение.

До 20 годишна възраст аз предполагах за моето предназначение, даже вървях по правилния път известно време. Преди 6 години започнах ясно да разбирам защо съм тук (на Земята) и какво е моето предназначение. От тогава разбирането ми все повече растеше и се разширяваше.

Много често хората ме питат: «А какво е твоето предназначение?»

Искам да разбереш защо правя това, което правя.

Какво е моето предназначение?

Разбира се 100% знае само Вселената!

Мога само да предполагам и нещо да чувствам.

За това ще ти кажа това, в каквото вярвам аз.

Аз вярвам, че смисълът на живота ми е да уча!

 

Как обявих способностите си?

Когато бях на 13 години, баща ми ми даде да прочета една книга. Тази книга промени всичко. Това беше книгата на Паоло Коельо «Алхимикът». Имам такова чувство, че тя освободи скритите ми способности. Много ми хареса темата, засегната в книгата. И аз започнах да търся и чета други подобни книги. Аз обичах да чета. Сред многото прочетени книги силно ме порази книгата на Ричард Бах «Чайка Джонатан Ливингстон».

Аз чувствах, че темите за саморазвитие, успех в живота, психологията са ми много близки. Аз много четох и слушах аудиокниги. Сигурно, благодарение на тези книги аз не влязох в разни лоши компании. Много работих над себе си. Мои настолни книги станаха «Мисли и богатей» на Наполеон Хил, «Подсъзнанието може всичко» на Джон Кехо, «До среща на върха» на Зиг Зиглар. После паралелно започнах да се интересувам от темата за парите. Също четох различни материали.

В университета учих много добре, но никога не бях отличничка, винаги имах 1-2 четворки и петици.

И учих добре докато прочетох книгата на Робърт Кийосаки «Богат татко, беден татко». Това беше втората книга, която преобърна мисленето ми.

В нея разбрах една проста мисъл. Ако искаш да си богат, трябва да имаш свой бизнес. Друг изход няма. Нито една работа в света, даже ако изкарваш 100 000 лв на месец, няма да те направи богат. За да бъдеш богат, трябва да имаш поне базово финансово образование. Това е просто умение как да манипулираш с парите. За това започнах да работя върху финансовото си образование.

От книгата също разбрах, че университите подготвят човек за наемен труд. Аз не исках да бъда наемна! Аз исках да бъда свободна и да имам свой собствен бизнес. За това изчезна мотивацията ми да уча. Но университета все пак завърших, тъй като смятам, че всичко започнато трябва да се довежда до край.

След прочитането на книгата на Р.Койосаки започнах усилено изследване на живота на успешните хора и успеха като цяло. Както вече прочетохте, аз от 13 годишна изучавам литература, свързана с успеха, а две години в университета аз го правех достатъчно интензивно, и вече имах собствени разработки по тази тема.

Мисля, че попаднах на книгата на Робърт Кийосаки не случайно. По този начин Вселената искаше да ми покаже по-нататъшния ми път към успеха.

А сега искам да ви разкажа за най-важния етап от живота ми: как намерих това, върху което лежи душата ми, и как промених живота си само за една година.

Аз постоянно търсих отговори на въпросите: «Защо едни хора са успешни, а други търпят неуспех», «Защо при едни всичко е наред, а на други дейността им не върви», а също отговори на много други въпроси.

За цялото време на изследванията ми, имах вече някаква концепция. Налагаше ми се по трохи да я събирам, изследвайки различни материали за успеха. За съжаление нито една книга не даваше пълна картина за действия от какво да започна за да постигна успех. Всички говореха за принципи, и ако се придържаш към тях, ще постигнеш успех. А какво да правя точно сега, малко се говореше. А тези, които казваха, само говореха. Как точно да се направи беше неясно.

Аз мечтаех за свобода, а именно за свобода във времето и финансова свобода. Мечтаех да построя такъв вид бизнес за да ми донася приход даже тогава, когато не работя (това се нарича пасивен приход)

Реших да приложа своята концепция и да намеря тази област, която ще ми харесва и която ще реализира всички мои мечти. По-късно изследвах концепцията си и само тогава разбрах, в какво се състои най-важният принцип за успех. Когато го разбрах, всичко потръгна рязко нагоре.

Резултатите не ме накараха да чакам. Вече след 3 дни видях, по какъв начин ще мога да постигна мечтите си. Вселената дотолкова ясно ми показа как, че аз нямах ни най-малко съмнение, че трябва да постъпя точно така.

Но този принцип работеше не само за мен. Аз го споделих с други хора, и резултатът не ги накара да чакат.  Животът им също започна да се променя. Тези, които го приложиха, виждаха резултатите, за тези, които не го прилагаха, всичко оставаше без промяна.

Виждайки, че принципът действително работи, аз реших да създам практическо ръководство, за да може още по-голямо количество хора да разберат, в какво се състои  най-важният принцип за успех.

А сега да се върна към това, какво се случи с мен в живота след като започнах да прилагам този принцип на практика.

И така, при мен дойде идеята да започна интернет-бизнес. И аз в тази област не знаех нищо, кой, какво, как и изобщо пълно отсътствие на каквато и да било информация. В същия ден, как мислите, какво направих? Правилно, влязох в интернет да търся информация... и се натъкнах на електронна книга... Аз бях просто в шок. Тогава нямаше възможност да я поръчам с наложен платеж в България, за това се доверих на Вселената и преведох пари по банков път. Сумата беше 75 долара. Това беше първият път, когато поръчах нещо през интернет. Аз не вярвах в това, че в интернет може да се намери нещо, което действително си струва, още по-малко книга. Но реших да рискувам, без да знам защо. Много се зарадвах, когато получих линка за сваляне на книгата, за която платих. Обаче книгата се оказа шифрована. После разбрах защо, но в началото бях много разочарована, и помислих че са ме «метнали» с 75 долара. Написах на автора, че поръчах книга, получих я, но тя не се отваря, а иска код. На следващия ден получих кода и отворих книгата.

Бях поразена. Това беше потресаваща книга за това, как да направиш сайт и да изкарваш пари. Всичко беше написано грамотно, просто и ясно. В резултат аз създадох сама собствен сайт.

Книгата беше шифрована защото хакерите работят много бурно, хакват продуктите и ги слагат в интернет безплатно. Когато се случва такова нещо, те буквално «убиват» автора, на който вече не му се иска да твори, когато това, в което той влага душата си, лежи безплатно. Първо, безплатният материал не се цели. Второ, авторът не получава печалба и не може да се посвети на тази дейност цялостно.

После проверих в интернет. Тези 75 долара се върнаха при мен в 5 кратен размер вече след 6 месеца, въпреки, че с точност не съм смятала, колко ми донесоха вложените 75 долара.

Така Вселената ми показа, с какво трябва да се занимавам в живота. Повече от това, тя стъпка по стъпка ме водеше и ме води занапред. Аз знаех, че трябва да създам собствен сайт, но на каква тема? Реших да споделя с хората мислите си по повод успеха. Бях поразена, когато хората започнаха сайта масово да посещават сайта ми. Това стана след 3 месеца. Всичко излезе много лесно. За това и казвам, когато вървите към мечтата си по собствен път, то препятствията сякаш не съществуват. Вселената ти помага.

В началото мислих да сложа в сайта чужди материали, книги на други автори, и в началото така и започнах да правя, но после почувствах влечение да пиша сама. Така и започна всичко. На учудването ми нямаше предел, когато започнах да получавам мейли, че сайтът ми е потресаващ, че решава проблемите на хората, че статиите ми помагат на другите хора.

После започнах да изкарвам с помощта на сайта прилични пари, и всичко започна да се променя. Така реших да се развивам в областта на успеха, психологията, духовността.

А по-натам вече знаете...

Сега пиша статии, книги, помагам на хората да намират отговори на различни въпроси.

Моята голяма цел е да помагам на хората да намират самите себе си, да намират предназначението си да го следват. Това е целта на живота ми. Аз ще търся и намирам все нови начини, как да помагам на хората.

На кратко това е всичко. За съжаление, най-главното не мога да ви предам, най-главното е това, как чувствам мечтите си, и какво става в душата ми, когато мисля за тях.

Аз съм 100% сигурна, че всичко това ще се изпълни.

Когато намерих и започнах да прилагам най-важния принцип за успех, всичко се промени. Аз имах подкрепата на Вселената, на Бог. Ние заедно, като два най-добри приятели вървим из живота. Аз придобих хармония между душата и разума. Те мирно съществуват в мен. Разумът разбира своята роля, а душата – своята.

Какво още мога да кажа? Аз съм щастлива....

Вие дойдохте в този свят, за да победите, за да го направите още по-добър.

А сега по-подробно...

Защо правя това, което правя?

  1. За да изведа хората на качествено ново ниво на използване на способностите на разума си.

Когато започнах да изучавам темата за съзнанието и подсъзнанието, видях какъв потенциал има човек! Просто неограничени способности! Разбрах, че човек може да създаде всичко, което поиска. И това е лесно!

Но защо тогава толкова малко хора преуспяват в живота? Защо повечето живеят посредствено? Защо повечето хора са нещастни?

И изведнъж се появи моята мечта! Започнах да осъществявам тази мечта и ще я осъществявам до края на живота си. Тази Велика идея, заради която живея! И аз съм готова да посветя целия си живот на тази идея!

Тази мечта звучи така: изскам да изведа хората на качествено нови ниво за използване на способностите на разума си.

Човек може всичко, което е способен да си въобрази!

Човек е надарен с грандиозни способности, но често ги използва за собствена вреда.

Подсъзнанието на човек има грамадна сила.

Аз започнах да използвам силата на подсъзнанието в живота си. От тогава минаха 10 години...

Резултатите са грандиозни!

Работейки с хората персонално, работейки над себе си, аз започнах да намирам учудващи начини за влияние върху подсъзнанието!

 

Как да влагаш образи?

Разбираш ли, че образът (картинката), който достатъчно дълго живее в подсъзнанието ти и е напълнен с чувства и емоции рано или късно ще стане реалност?

А защо тогава самостоятелно да не влагаш чрез въображението си нужните образи в подсъзнанието си? Да, това е лесно!

И тези образи после стават реалност.

А знаеш ли как това се случва с обикновения човек?

 Всичко се случва спонтанно и случайно в живота. Скарва се с любимия човек – картинката остава. Губи пари – остава още един образ, който засяда дълбоко в подсъзнанието. И така обикновеният човек създава един образ след друг, които за винаги го затварят към успеха и щастието. А всичко това, защото човек не разбира, как работи мозъкът му.

Как да създаваш убеждения?

Убежденията са това, в което човек вярва. Това, в което вярваш, това и получаваш в живота.

Закона на вярата е висш закон! Това е закон над всички закони!

Убежденията формират живота на човек!

А хората никога не се замислят над това, в какво вярват.

Представи си моля те, как би се променил животът ти, ако осъзнаваш, в какво вярваш и би могъл да го промениш.

Какво би станало, ако ти сам създаваш убежденията си, а старите – унищожаваш.

Например, ти би унищожил убеждението: «Не успявам да изкарам достатъчно пари» и би създал ново: «Аз лесно получавам море от пари!» И животът би се променил в съответствие с това убеждение!

Това, в което вярваш става твоя реалност!!! Винаги!

Как да «промениш» миналото?

Да, миналото може да се промени!

И цялата работа е в това, че минало и бъдеще не съществуват. Има само настояще – моментът тук и сега.

«Как така миналото не съществува», - ще пита учудено читателят. «Аз мога още сега да си спомня събитие от преди 5 години! Аз ще видя къде съм бил, какво съм правил и какво ми се е случило».

Да, ти може да си спомниш миналото и да си представиш бъдещето. Но в този случай и миналото и бъдещето ще съществуват само в настоящето и само в твоето въображение. Ако ти нямаше способността да възпроизвеждаш образи, би ли могъл да си спомниш миналото? А би ли могъл да си преставиш бъдещето?

Твоето минало се възсъздава в настоящето.

Да промениш миналото означава да промениш начина за възсъздаване на миналото в твоя разум.

Да промениш образите, да промениш чувствата и емоциите на миналото – е твоето ново минало.

Можейки да работиш с образи и чувства може лесно да променяш миналото! И в настоящето ще възпроизвеждаш новото минало!

Как да премахнеш болката от миналото и да забравиш неприятните моменти?

Как да създаваш установки и да препрограмираш подсъзнанието?

Мозъкът на току що родилото се дете е подобен на чист лист.

Подсъзнанието на човек се програмира в детството и много друго.

Аз разбрах, че светът и човекът далеч не са такива, каквито са ни разказвали.

Възможнотите са просто потресаващи!

Аз започвам да разбирам как да управлявам вътрешните си ресурси.

И много ми се иска да науча хората да започнат да използват способностите си. Поне искам да покажа на хората какви способности имат!

Винаги съм се възхищавала от нашия мозък! Беше ми интересно как чрез собствените мисли аз мога да го пренастройвам.

И успявах да го направя.

Намерих прости начини, как обикновеният човек може успешно да променя настройката на разума си.

И аз искам да предам това на хората.

Хората често се учудват, че толкова млада жена е постигнала такива резултати в областта на познаването на живота и притежава такава мъдрост?

Вселената ми дари море от способности! Тя ми дари поразителната способност за разбиране на живота! Много бързо разбирам причината за едни или други събития. Чувствам пространството и енергията! И всичко това за да го предам на хората! Задачата ми е да науча хората да използват способностите си. Това е моето предназначение в живота.

Съвсем по друг начин виждам света и самата себе си! В обичайната представа всички хора са отделени един от друг. Всеки е сам за себе си! Това е така наричаната обективна реалност.

Аз вярвам в субективната реалност. Виждам, че хората около мен са част от мен. И когато те са щастливи и радостни и аз съм щастлива! Точно за това толкова искам да науча хората!

Искам да създам свят, пълен с успех, щастие и богатство!

Представи си свят, в който хората биха били щастливи! Всеки би се занимавал с любимата си работа, би проявявал творчество, изразявал себе си.

Разбирам процеса на превръщане на идеи в материя (реалност).

Аз разбирам кои идеи ще се осъществят, а кои са обречени на провал.

И аз искам да науча хората също да го разбират.

Енергията на Вселената е безкрайна.

Човек е част от Вселената и може да използва всичките й ресурси за благо.

Когато човек няма енергия, това означава, че той е излязал от потока на Вселената!

Искам да науча хората да чуват интуицията си, да се научат да чувстват!

А какво правят хората? Те мислят! С всеки ден все повече хората мислят! И за това се затварят от Вселенския поток и животът им се проваля.

2. Да науча хората да използват разума си за създаване на щастие и богатство в живота им!

Нашият мозък е грандиозен механизъм. Но грандиозността му може да се използва както за благо така и във вреда. За сега по-голямата част от хората го използва по-скоро във вреда. Откъде знам? Погледни лицата на повечето хора и ще видиш тъга и нещастие. И тази ситуация трябва да се промени!

Каква е мотивацията на повечето хора?

Пари! В тази мотивация няма нищо лошо, но когато човек мисли само за пари и  нищо повече не го интересува – ето това вече е лошо.

Повечето бизнеси са създадени за да донасят пари!

Парите са супер! Но когато те застават на първо място – това веше не е супер!

«А за какво са ти пари?», питам аз.

И тогава хората се затрудняват с отговора или казват съвсем прости и банални неща.

Парите са материален ресурс.

А материалната мотивация е много по-слаба от вътрешната.

Мъжете са дошли на този сваят за да създават и реализират себе си! А  за тях най-силната мотивация е самореализацията и създаването.

Жените са създадени за любов!

За тях любовта е най-голямата сила.

А сега си представи съюза между мъж и жена, където мъжът реализира себе си и създава, а жената напълва мъжа и творението му с любов!

Светът ще се напълни с любов и щастие!

А какво се случва сега?

Мъжете са фокусирани върху парите!

А жените така се бореха за правата си, че също като мъжете строят кариера, бизнес, изкарват пари.

Хората са много далеч от предназначението си!

Предназначението на човек и щастието му са много силно свързани едно с друго.

Всички се стремят да създадт богатство. За щастието забравят. Сега то на никого не е нужно.

В училищата ни учат на това, което никога няма да ни потрябва в живота.

Родителите ни карат да правим това, което изобщо не ни е интересно и е ненужно.

В университетите учим по съвсем  различна специалност отколкото е предназначението ни.

Аз чак към 20 години, когато бях в университета ясно осъзнах с какво да се занимавам в живота!

Защо толкова късно?

Защо родителите, училището  не ми помогнаха да намеря пътя си по-рано?

Но всъщност да осъзнаеш пътя си на 20 години е даже рано. При мен идват хора, които са по-възрастни от 30! Има хора на 40-50 години.

И браво на тях, че идват!

Нас никога не са ни учили двете най-важни неща, с които се сблъскваме в живота всеки ден! Но нас ни учиха на висша математика, физика!

Бидейки преуспяваща предприемачка, аз използвам лесни сметки: събиране, изваждане, делене и умножаване! Мога да използвам и калкулатор.

Защо цяла година учихме интеграли и производни?

Цяла година! Какъв е смисълът на това?

Парите и отношенията са двете най-важни неща, с които се сблъскваме всеки ден!

Никой за това и дума не каза! Никой не ни учи да изкарваме и да се разпореждаме с пари. А още повече никой не ни учи да приумножаваме парите.

Наложи се на всичко това да се уча сама! И сега, научавайки се, искам да разкажа и да науча другите хора!

Аз не претендирам за абсолютна истина и не твърдя, че моето разбиране е най-вярното, но знам със сигурност, че то донася на хората щастие, богатство, успех, самореализация, пари и много друго.

Ако всичко се прави съгласно законите на Вселената, всичко ще бъде лесно и просто!

 

  1. Да направя личностния растеж известен

Личностният растеж е придобиването на мъдрост в разбирането на самия себе си и света.

За мен личностния растеж означава да стана – по-мъдра, опитна, осъзната, щастлива, любяща и като следствие по-успешна, процъфтяваща и богата!

То ест след развиване на вътрешните качества да подобря външния свят.

Аз смятам, че личностният растеж е най-важната и необходима наука в живота на човек.

Благодарение на личностния растеж човек може да се научи на всичко и да създаде каквото и да е: било то създаване на бизнес, построяване на отношения, създаване на кариера и т.н.

Човек, който преуспява в личностния растеж, преуспява в живота!

Хората, които истински се занимават с личностен растеж са хора на действието.

Тези, които просто четат и нищо не правят, приличат на теоретици.

Личностният растеж без прилагане в реалния живот няма смислъл!

За много хора личностният растеж е хоби! Те просто четат.

И това е грешка!

Също както много хора смятат любимото си занимание само за хоби, а работят на нелюбимата работа!

Личностният растеж е стил на живот!

Личностният растеж е щастие, любов, радост, осъзнатост, успех, богатство.

И аз искам тази идея за личностния растеж да достигне до милиони хора!

Искам да покажа на хората, какво всъщност е личностният растеж и какво ще получат в крайна сметка. И в това също виждам предназначението си в живота.

  1. Да направя хората по-щастливи и радостни

Когато пътувах из Бразилия, забелязах, че хората там са много по-щастливи, въпреки че далеч нямат толкова блага, които ние с теб използваме в България.

Преди 10 години хората бяха по-щастливи. А преди 20-30 години още по-щастливи. Наблюдава се тенденцията, че хората губят щастието и радостта от година на година.

Ще кажа честно, че и аз в живота си забелязвах подобно нещо!

Когато работиш на първата си работа и изкарвах 500 лв и бях щастлива. Но аз се стремях да получавам повече. Настъпи време, когато създадох свой бизнес и започнах да изкарвам 1-3000 лв на месец. Странно, но станах по-нещастна, въпреки че обичах бизнеса си и работих с радост. После започнах да изкарвам 5-10 000 лв на месец и станах още по-малко щастлива.

Не! Въпросът не е в парите. Парите нямат нищо общо! Проблемът беше в мисленето ми!

Просто колкото по-далеч отиваме в живота, толкова повече забравяме за обикновените неща.

Постиженията и целите ни правят различни.

Разбирам, защо хората стават по-малко щастливи и радостни и много бих искала да им обясня как, обратното, да бъдат щастливи и радостни. Аз разбрах причината, какво се случваше с мен и защо това се случваше.

Как стана така, че аз богатеех и ставах по-успешна, но и по-нещастна?

  1. Значително да повиша нивото на услигите и отношението към клиентите в България

Основно бизнесът се създава заради парите. И това не е лошо. Лошото е това, че създателите на бизнес дотолкова са концентрирани върху парите, че не виждат хората зад тези пари.

А нали всеки бизнес са хората! На първо място това е екипът, който предоставя услугите, второ, това са клиентите! Смятам ,че хората са най-важни!

И когато за пореден път ми предоставят лоша услуга аз се чудя как може така да се отнасят към хората. Нима си мислят, че ще купя от тях отново?

А нали всеки бизнес се държи върху постоянните клиенти! Няма ли постоянни клиенти – скоро няма да има и бизнес.

Аз работя с предприемачи и бизнесмени и искам  да разберат тази важна мисъл, че първо са хората, а после парите! Ако продоставяш на хората прекрасни услуги, те ще купуват и купуват отново и отново!

И аз искам да променя отношението на собствениците на бизнес и предприемачите към хората!

  1. Да създам свят, пълен с успех, щастие и богатство!

Сигурна съм, че всеки човек, който разбира това, което обучавам, ще се научи и ще го прилага в живота, ще стане успешен, щастлив и богат.

Той ще научи децата си на тези жизнени принципи. И по този начин личностният растеж ще преминава от поколение на поколение!

Такъв човек ще покаже на другите хора тази възможност и ще може да влияе върху околните хора. По този начин човек след човек ще се промени светът.

  1. Да помогна на хората да придобият парично мислене

Светът стана много материален. Всички хора се стремят към пари. Темата за парите стана най-известната и търсената. Това е прекрасно. Само че хората искат пари и нищо да не правят.

Кредитите станаха много модерни.

Голяма част от хората живеят на дълг.

Знаеш ли какво означава, че човек живее на дългове?

Това значи, че той не разбира парите и не е финансово грамотен.

Поради това, че човек дължи, той се чувства много лошо. И единственото му желание е да бъде свободен от дълговете. Всичките му мисли за дълговете.

Парите са енергия! Много силна материална енергия.

Ако човек не може да манипулира с тази енергия и не я разбира, излиза, че той е обречен на провал в материалния свят.

Аз имах дългове и разбрах какво е това.

Разбрах как да манипулирам с парите.

Разбрах паричните закони.

И придобих парично мислене.

Научих се да привличам пари.

Научих се да създавам идеи, които донасят пари.

Темата за парите ми е много интересна! И аз искам да помогна на хората да придобият парично мислене.

За моите материални желания.

Разбира се, аз също съм човек и живея в материалния свят. Имам и материални желания, които са свързани с мен. Искам да живея в прекрасно място, в своя дом. Да бъда щастлива аз, моят мъж и децата ми. Мечтая повече да пътувам. Имам идея в бъдеще да имам яхта, за да влизам сама в морето и на саме с моята стихия.

Харесват ми недвижимите имоти!

И, разбира се,  по-далечна мечта – мой хотел.

Но материалните желания никога особено не са ме мотивирали.Мен ме мотивираха идеите, които стоят зад материалните.

От материалното най-много ме мотивират самите пари.

Те имат голяма енергия и сила.

За мен те са определено ниво на развитие и мащаб.

Аз много уважавам парите, ценя ги и прекрасно се отнасям към тях. Вселената ме надари с много силна парична енергия! И сега съм щастлива, че мога да я споделя с хората.

Но, най-силното ми желание (то е и материално, и нематериално) – това е да бъда на сцената и да виждам няколко хиляди души! Именно към това желание вървя!

Това желание включва в себе си пълна самореализация, успех в живота, пари и щастие!

Това е накратко за мен и моя вътрешен свят. Това е моето предназначение в живота.

Аз смятам , че щом ме четеш е важно да знаеш, какво има вътре в мен и какво ме движи!

Много искам ти, както и аз, сега да можеш ясно да си кажеш: моето предназначение в живота е...

 

© Любов Миладинова
 
E-mail/Hangouts: miladinovalyubov@gmail.com