Най-важният принцип за успех в живота

 

Искаш да постигнеш успех, но не знаеш от къде да започнеш?

Спести години от живота си за търсенето, в какво се състои първата и главна тайна за постигане на  успех


Преди постоянно си задавахме въпросите:

"Какво правя не така както успешните хора?",

"Как да стана като тях",

"Как да изкарвам толкова, колкото изкарват те?"

"Защо те постигат мечтите си, а аз не?"

"Как да имам също толкова щастлив брак като тях?"

 "Как да се реализирам и да постигна такива висоти, като тези хора?"

"Защо всичко, с което се захванат, има успех, а всичко, с което се захвана аз - обратно - е обречено на провал?"

Защо... защо... безкрайно "защо?"

Първо в главата ми идваха мисли, че просто им е провървяло, че са израстнали в семейство, в което ги заобикаляло богатство, с нечестен труд печелили парите си,  са изкарвали пари, лъжейки други хора, те...

 

Но никога (до определен момент) не съм си помисляла, че успешните хора сами са избрали да бъдат успешни.

 Започнах да изследвам по ред всяка мисъл, защо тези хора са успешни.

 

- Просто им е провървяло.

Изучих статистиката на хората, които са печелели от лотарията или получавали голямо наследство. Излиза, че 95% от небогатите хора, които получават веднага и в един момент големи пари, след известно време губят всичко и имат големи дългове. Те просто не знаят, какво да правят с парите.- Израстнали са в семейство, в което ги е заобикаляло богатството.

Робърт Кийосаки, Наполеон Хил, Стив Джобс и други били първите в семейството си, които са скъсали кръга на бедността. При това  от всички успешни хора,  повече от 80%, които са станали първите успешни хора в семейството си. Излиза, че тези хора от нулата са изградили богатството си.


- С нечестен труд са изкарали парите си.

Както показа изследването ми, такива са 10%. Основно, успешните хора са тези, които принасят голяма полза за другите хора. Колкото повече проблеми на другите хора разрешават, толкова по-успешни стават.


- Те изкарват пари, лъжейки другите хора.

Сега НЕ е изгодно хората да бъдат лъгани и да им се предоставят некачествени услуги. Така не се богатее. Ще се налага постоянно да се криеш, да измисляш нещо, как да излъжеш и този път хората. И при това сделките със съвестта до нищо хубаво не довеждат. Освен това, лъгането на хората силно нарушава законите на Вселената - и тъжното е това, че злото се връща към лъжещия като бумеранг. Не е ли по-лесно веднъж да създадеш нещо ценно и да предоставим услугите си на другите хора? На хората ще им харесат услугите ти и ще разказват за тях на други и сами ще се връщат, за да се възползват от тях. Съгласен ли си, че така е по-лесно да се забогатее?

 Човек постига успех, прилагайки усилия за преодоляването на препятствия и прилагайки способности  в полза на другите хора. Повечето хора мислят за успеха като за нещо, което трябва да се постигне, а всъщност успеха започва с отдаване.


—Хенри Форд


Наброих към петдесет такива оправдания, но много бързо оправдах всичките. 

Какво излезе?

Благополучието зависи изключително от твоето собствено решение

Успешните хора абсолютно честно, със собствения си ум и знания са изкарали парите си и са заслужили да бъдат успешни. Когато разбрах, че хората са започнали със същото и даже много по-лошо положение от мен, и са успели да забогатеят - значи, и аз мога, и вие ще можете!!! 

Всичко, което ни е нужно, е да разберем, как са мислили тези хора и да копираме мисленето им. Тогава ще постигнеме всичко, което искаме. 

Изследвайки личностите на успешните хора, аз се натъкнах на това, че всички имат толкова много положителни качества, че обикновеният човек не може да развие всички веднага. 

Как тогава един обикновен човек да стане успешен?

Принципите за успех са много и трябва да се придържаме към тях.

И все пак вярвах в това, че има един първоначален принцип, благодарение на който хората придобиват останалите нужни за успеха качества.

Реших да започна да изучавам историите на обикновените хора, които впоследствие започнали да стават успешни, за да определя момента, когато те преминават от обикновен човек към успешен.

Сред тези хора, историите на които изучих, бяха Стив Джобс, Декстер Ягър, Хенри Форд, Джеф Безос, Томас Едисън, Джо Витале, Аврам Линкълн, Доналд Тръмп, Бил Нюмън, Сам Уолтън, Майкъл Депл, Рей Крок и мнго други.

Исках най-важното - този принцип, който лежеше в основата на всичките им постижения. Ето това бе най-тежката работа.

В резултат на изследванията си стигнах до извода, че успешните хора знаят "нещо", и го прилагат в живота. Това  "тайно знание" им позволява да постигат невероятен успех във всички области на живота, било то финанси, брак, отношения, семейство, самореализация и друго. Разбира се, има хора, които постигат успех,  без да осъзнават ясно този основен принцип за успех, но обикновено на такива хора им върви в една сфера в живота и не им върви в друга. 

Тези, които го разбират, имат успех навсякъде и във всичко.

На мен ни стигна настойчивостта и вярата в себе си. В резултат след 4 години и 10 месеца непрестанно търсене, определих, кой е най-важният принцип за успех.

Днес твърдя, че всеки успешен човек е използвал този принцип още преди да стане успешен. При това, този принцип послужи именно като задвижващ механизъм, от който е започнал целия му успех. 

Сигурна съм, че човек може да бъде беден, да живее в нищета, да работи ранни зори за мизерна заплата, а когато той приложи този принцип в живота - рано или късно този човек ще постигне успех!

Най-важният принцип за успех

Сега и твоите желания ще се реализират! 

 Прилагайки този принцип, ти автоматично ще промениш начина си на мислене. Вече няма да ти се наложи с усилия да развиваш качества, които притежават успешните хора, те ще се развият от себе си според прилагането на този принцип.

Новият начин на мислене, новият характер ще те подтикнат към други действия, а другите действия ще дадат друг резултат.


                                       Не е важно, кой си сега и какво имаш.


Даже ако сега си напълно разочарован от живота, живееш обикновен и сив живот, но би искал да попълниш редовете на успешните хора, давам гаранция, че знаейки и прилагайки този принцип, РАНО или КЪСНО, ще бъдеш успешен!

И ето защо!

Всички хора по природа са еднакви. И във Вселената за всички действат едни и същи закони. И тези закони работят безупречно. Ти можеш да искаш от Вселената колкото желаеш, но тя ще остане непоколебима. Принципите и законите са еднакви, за всички, винаги и при всякакви обстоятелства.  

 Ти или знаеш законите на Вселената, и тези закони прилагаш за собственото си благо, или не ги знаеш и тогава ще бъдеш неудачник в живота.

Ако обърнеш внимание на обществото ни, излиза, че повечето хора не знаят законите на Вселената и търпят поражения. В живота те се борят с различни препятствия, преодоляват ги, но въпреки това нищо не постигат.

Други, те са много малко, постигат невиждани висоти. Излиза, че Вселената е избрала тях и ги е направила щастливци. Тези хора имат толкова, колкото нямат хиляди и даже десетки хиляди, обикновени хора взети заедно.

Богатите богатеят, бедните беднеят. А къде отиваш Ти?

Предвид, че хората имат една и съща природа, че съществуват едни и същи закони за всеки човек, как мислиш, какво ще стане, ако знаеш този принцип за успех и го приложиш в живота си?

Нима си мислиш, че Вселената ще промени законите си, и този принцип ще престане да работи за теб?

 

Ще работи и за теб!

Разбираш ли, какво означава това?  

Това означава, че знаейки и прилагайки този принцип, ти ще постигаш същия успех! Погледни, какво се случи в моя живот, когато осъзнах този принцип и за първи път в живота го приложих на практика. 

През това време пред мен стоеше една голяма финансова цел, а именно, исках да стана финансово независима, и реших, че за това трябва да създам някакъв бизнес-модел, който би ми донасял 10 000 лв на месец без мое участие. Тогава изкарвах само  по 1000 лв на месец.

Исках да намеря начин да осъществя целта си. Но нямах ни най-малка представа как да го направя. 

3 дена след като започнах да прилагам най-важния принцип за успех, станаха редица събития, и накрая видях, как да осъществим целта си.

Най-голямата сложност е в това, че този принцип не изглежда като тайна. Той е скрит зад завесата на обикнвена информация, проста баналност. За този принцип говори едва ли не всеки автор и треньор по успех, но фактът е в това, че те рядко обясняват, как да бъде прилаган, и още по-рядко говорят за това, че това е най-важният принцип, който е заложен в основата на всички постижения. 

Аз ще го изложим в чист вид, за да не възникнат каквито и да е съмнения, правилно ли си разбрал този принцип. Детайлно ще обясня, как да го прилагаш, за да работи за теб.

За да постигнеш успех в живота, трябва, първо, да знаеш принципа. Второ, правилно да го разбираш, И трето, да знаеш как да го приложиш в живота си. Само тези 3 компонента, взети заедно, ще ти позволят да приложиш най-важният принцип. 
И аз ще ти го разкрия...

Ето кои проблеми ще разрешиш с помощта на този принцип:

 

Проблема  с намирането на себе си в живота

 

 

Проблема с отсътствието на желания

 

 

Проблема с търсенето на смисъла на живота 
(или своята мисия)

 

 

Проблема с поставянето на цели и планирането на живота си

 

 

Проблема с намирането на талантите и силните си страни

 

 

Проблема с отсъствието на ентусиазъм

 

 

Проблема с намирането на най-подходящата дейностна област в живота

 

 

Проблема с изпълняването на желанията

 

 

 Знаеш ли златното правило, което гласи: "За да получиш нещо, трябва първо нещо да дадеш".

За да стигна до познаването и разбирането на тази тайна, отдадох 4 години и 10 месеца от живота си, които прекарах в търсене. Отдадох голямо количество от жизнената си енергия и здраве. Често недоспивах.  Прочетох стотици книги (Х. Форд "Моят живот - моите постижения", всички книги на Браян Трейси, Наполеон Хил, Робърт Ентони, Джон Кехо, и много други), изслушах  стотици аудиоматериали, посетих десетки семинари и изучих много истории на успешни хора.

Този принцип е най-важното знание, което имам в живота, и благодарение на което постигам всички свои цели. Може да се каже, че ти купуваш най-ценния опит за 5 години от моя живот. Е, разбира се, има и алтернативен вариант, но смятам, че той е най-лошият от всички възможни: нищо не даваш и нищо не получаваш. В този случай всичко остава така, както е, без промяна, и ти прекарваш живота си така, както се случи. Защо наричам този вариант най-лошия? Защото в този случай ти също даваш, но ще се наложи да даваш несъизмеримо повече, в сравнение с вариант 1 и вариант 2. Това са много твои години на униние и търсене, какво да правиш и как да постигнеш поне някакви резултати!

В нашия свят всичко е така организирано, че първо трябва да се даде. И ето кое е интересното, ние винаги много повече получаваме, отколкото даваме.

Не знам, за колко може да се оцени една идея, която напълно променя живота към добрата страна.

 Честно казано ми е сложно да си спомня такива образователни материали, които не са стрували цената си. Даже ако не бях видяла тези промени веднага, те съществуваха. Капка по капка тези идеи се събираха и прерастваха в твърдо знание, което после се изразяваше в нови победи в живота. Никога не съм жалела пари за образование. Винаги съм знаела, че умът ми е най-ценният инструмент, който имаме. И ако влагаме там полезни идеи, то рано или късно той ще превърне всички тях в богатство.

Всеки бизнес започва с инвестиции. Всеки успех започва с инвестиции. Само че, за разлика от  бизнеса, успехът започва от инвестиция в себе си. 

Сега съм сигурна, че разбирате, че първоначално трябва да се дава и след това да се получава в замяна.

 

Ето как ще се промени животът Ти, след разбирането и прилагането на най-важният принцип за успех:


 

Животът ти ще придобие смисъл. Ще стане по-наситен и ярък

 

 

По-добре ще разбереш самия себе си, особеностите си, силните си страни, желанията си

 

 

Ще спестиш много години от живота си в търсене на най-важната тайна в живота

 

 

Ще се приближиш към разбирането, как да търсиш талантите си

 

 

Ще разбереш, на какво лежи душата ти. Това ще помогне да намериш такава област на дейността и вид на работа, която ще ти донася максимално удоволствие.

 

 

Ще придобиеш жизнен ентусиазъм

 

 

Ще станеш много по-позитивен и  ще започнеш да възприемаш живота с радост

 

 

Ще се повиши жизнената ти енергия

 

 

Ще можеш по-бързо да осъществяваш женалията си

 

Ще станеш по-полезен за обществото и за самия себе си

 

 

Ще се подобри зравето и самочувствието ти

 

 

Ще можеш да взимаш върху себе си голяма отговорност

 

 

Значително ще се повиши самооценката ти. Ще започнеш да се уважаваш и обичаш повече 

 

 

Ще можеш по-бързо да вземаш правилни решения

 

 

Ще се подобрят отношенията в семейството

 

 

Ще промениш позицията си от «обстоятелствата контролирт живота ми» към «аз контролирам моите обстоятелства»

 

 

Ще станеш по-щастлив

 

 

Ще станеш по-настойчив в дейността си

 

 

Ще можеш предадеш основата на успеха на децата си

 

 

Ще можеш да изкарваш повече

 

 

Ще започнеш по-разумно да управляваш времето и живота си

 

 

Ще престанеш напразно да хабиш живота си за всякакви дреболии 

 

 

Другите хора ще се отнасят към теб с голямо уважение

 

А ето какво ще разбереш след прочитането на ръководството:

  • Най-важният принцип за успех 
  • Това е първото практично ръководство, което знам, за това как да търсиш мечтите си. Привеждат се инструкции стъпка по стъпка.
  • Как да използваш чувствата си, за да се придвижваш много бързо към целите си.
  • Обяснява се как да различиш истинската мечта от просто мечтата. В какво е разликата между мечтата и това, което хората са свикнали да смятат за мечта. 
  • Обяснява се, как да различаваш желанията си. Кои желания ще ти помогнат по пътя, а кои - не. 
  • Кой важен фактор не достига на желанието на човек, за да се изпълни  100%
  • Обяснява се как да намериш талантите си 
  • Как да намериш това, към което клони душата ти
  • Как  да намериш дейността, която ще ти донася радост, удовлетворение и много пари 
  • Ще се научиш да виждаш тези невидими за обикновения човек знаци, които Вселената изпраща на човек, докато той върви към целта си 

 

Ще работи ли този принцип за мен?

Този принцип работи за всеки човек-действие. 

Какво имаме предвид с това? Всичко е много просто. Ако поръчаш ръководството, прочетеш го веднъж и легнеш да чакаш резултати, уверявам теи, че ще чакаш до края на живота си.

 За да работи за теб този принцип, трябва да го прилагаш. Всичко, което написахме трябва да се иприлача. Само действията ще променят живота ти! Ние не те познаваме и не знаем дали ще изпълняваш инструкциите, описани в ръководството. За това ти предлагам сам да си отговориш на въпроса "Ще работи ли най-важният принцип за успех в живота ми?"

Ето какво мога да ви гарантирам: 

1.       Най-важният принцип работи за всеки човек, който го прилага и действа в съответствие с него 

2.       Той със сигурност няма да работи за теб ако не го знаеш и още повече, ако не го прилагаш. 

Най-важнят принцип за успех сега е достъпен и за теб!

Прочитайки ръководството, ти вече седмица след прилагането му ще видиш промените в живота си! 

Аз съм сигурна, че всичко, което написах 100% работи. Искам моите клиенти във всички случаи да бъдат печаливши.


 Посланието ми към хората звучи така: "Вие сте родени за успех!".

В това ръководство вложих целите си душа и сърце. В това ръководство ще намериш всичко, което е от първостепенна важност за успеха ти. Това ръководство по най-добрия начин ще донесе посланието ни до теб.

Въпреки че ти и само ти избираш, ще го възприемеш ли или не.

 
 

© Любов Миладинова. Всички права запазени 

 

СВАЛЕТЕ ТУК